HT PRVA LIGA Lokomotiva – Hajduk, početne postave

Trideseto kolo HT Prve lige od 21:05 u Kranjčevićevoj će zaključiti Lokomotiva i Hajduk. Obje momčadi su u borbi za drugu poziciju na ljestvici koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

U ovosezonskim međusobnim susretima uspješniji su bili hajdukovci koji su na Poljudu slavili s 3:0 i 1:0 dok je u Zagrebu bilo bez golova.

Domaćini danas na raspolaganju nemaju kartonirane Karačića i Halilović, a Sammir, Budimir i Vojković su ozlijeđeni dok kod gostiju zbog ozljeda nedostaju Mujakić i Simić, Hamza ima kartone, a Eduok nije u konkurenciji zbog kršenja klupskog pravilnika.

Strateg Lokomotive Goran Tomić o utakmici je rekao: “Apsolvirali smo jako bitnu utakmicu protiv Rijeke. te smo ostvarili pozitivne rezultate protiv dva jako teška protivnika, kojima smo uzeli četiri velika boda, što je veliki uspjeh. Sljedeća utakmica je Hajduk koja je isto jako bitna. U naletu smo, puni smo samopouzdanja i dobro izgledamo na terenu, sigurno da želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima. Hajduk je sam po sebi veliki klub, bez obzira na određene poteškoće u kojima se nalazi, tako da maksimalno ozbiljno shvaćamo utakmicu i dati ćemo sve od sebe da bodovi ostanu u Kranjčevićevoj.”

Igor Tudor je susret najavio na sljedeći način: “Situacija je kao i svaki put nakon poraza u nekoj nogometnoj ekipi, za one koji su pravi motivirajuća, za one koji nisu nije. Sreća je da igramo vrlo brzo, moramo se dobro pripremiti i odigrati kvalitetnu utakmicu.”

Za glavnog suca utakmice određen je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Vedran Đurak (Stupno), Kruno Šarić (Županja) i Ivan Matić (Osijek). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca dok će za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj