HT PRVA LIGA Lokomotiva – Gorica, početne postave

U sklopu 35. kola HT Prve lige Lokomotiva će od 18:55 u Kranjčevićevoj protiv Gorice pokušati iskoristiti jučerašnji poraz Osijeka te se vratiti na drugo mjesto ljestvice. Upravo će se ove dvije momčadi sastati u posljednjem kolu u Gradskom vrtu. Gorica je pak bez rezultatskog imperativa obzirom da će sezonu sigurno završiti na šestom mjestu ljestvice.

U tri prethodna ovosezonska međusobna susreta ova dva takmaca uspješnija je bila Lokomotiva koja je nakon prvotnog remija (0:0) upisala pobjede od 4:0 i 1:3.

Domaćini danas ne mogu računati na kartoniranog Tolića dok su zbog ozljeda van kadra Sammir, Atiemwen i Petrak dok je kod gostiju iz istog razloga nedostupan Golubickas, a Ndiaye i Kalik su suspendirani.

Trener Lokomotive Goran Tomić je u najavi utakmice za SN izjavio: “Sastavit ćemo dobru momčad koja će se sučeliti Gorici, imam nekoliko inačica i o udarnoj ću postavi odlučiti na dan utakmice. Želimo pobjedu, kako bismo do kraja držali sve u svojim rukama u toj utrci za drugo mjesto.”

Njegov kolega Valdas Dambrauskas je rekao: “Ovo je i dalje službena utakmica, nije prijateljska, zato je i dalje važna, iako ne možemo ni gore ni dolje. Važna je i kao dio temelja koje postavljamo uoči sljedeće sezone, ali i zato što možemo dati priliku nekim igračima koji dosad nisu dobili previše minuta na terenu. Kad se sve to zbroji, ovo postaje prilično zanimljiva i važna utakmica. Znamo što želimo postići kao klub, kako želimo graditi  igru, unaprijediti naš stil i koji su planovi za sljedeću sezonu. Ove posljednje dvije utakmice dobra su prilika da sve te naše želje prenesemo i na teren.”

Glavni sudac dvoboja je Mario Zebec iz Cestice kojem će asistirati Borut Križarić (Čakovec), Vedran Đurak (Stupno) i Marko Cestarić (Sisak) dok će u VAR sobi biti Goran Gabrilo (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat utakmice je Jure Zečević (Knin), a suce će kontrolirati Ante Vučemilović-Šimunović (Višnjevac).

Trener su susret odlučili započeti sa sljedećim postavama:


Ljestvica:

Komentiraj