HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Gorica, početne postave

U sklopu 22. kola HT Prve lige Lokomotiva od 17:05 u Kranjčevićevoj dočekuje Goricu. Bit će to četvrti ovosezonski susret ove dvije momčade. Dva puta su se sastali u prvenstvu gdje je Gorica upisala pobjedu i remi, a velikogorički prvoligaš je bolji bio i u kupu.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Leškovića te Mersinaja, Čelikovića, Sammira, Budimira i Tucija koji su ozlijeđeni dok kod gostiju iz istog razloga nema Delfija.

Trener Lokomotive Jerko Leko je u najavi utakmice izjavio: “Moramo nastaviti s dobrom igrom pa se nadam da će nas rezultat pomaziti. Vjerujem da ćemo biti svježiji u odnosu na Goricu, no to ne mora ništa značiti. Sve u svemu očekujem dobru utakmicu i pobjedu.”

Strateg Gorice Siniša Oreščanin je dodao: “Vidi se da se Lokomotiva probudila, vidi se da se bore. Mislim da im je jesen prošla u dijelu prilagodbe, možda i življenja u prošlosti, dobrih rezultata koji su napravili prošle sezone,  ali mislim da su sada doveli dosta iskusnih igrača i kroz to iskustvo u kombinaciji s mladosti žele što prije osigurati ostanak da bi mogli igrati opuštenije. Trenutno to još nije slučaj, svaka utakmica im je kao kvalifikacijska i zato očekujem tešku utakmicu. Temeljni plan je podići našu igru na neki postotak više, u svim fazama igre. Za sada nam je defenzivna faza dobra, nismo primili pogodak u posljednje tri utakmice i želimo da se to nastavi, ali naravno da želimo igrati i za golove i da nam faza napada bude bolja…”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će pomagati Ivan (Ilok), Kristijan Novosel (Valpovo) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok su za VAR zaduženi Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat susreta je Tihomir Čalić (Marčana), a kontrolor suđenja Bruno Marić (Daruvar).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj