HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Gorica, početne postave

U posljednjem susretu 4. kola HT Prve lige Lokomotiva od 19:05 u Kranjčevićevoj dočekuje Goricu. Domaćini su u dosadašnjem tijeku prvenstva upisalo poraz od Dinama, pobjedu nad Rijekom i remi s Varaždinom dok su gosti na maksimalnom učinku nakon pobjeda nad Varaždinom, Slaven Belupom i Šibenikom.

Obje momčad u dvoboj ulaze kompletni obzirom da nemaju problema s ozljedama i kartonima.

Trener Lokomotive Goran Tomić je u najavi utakmice rekao: “Pauza nam je jako dobro došla. U ovih 14 dana imali smo vremena za uigrati se. Što se tiče novopridošlih igrača, neki igrači su sigurno spremni iskočiti u prvi plan i već su pokazali svoje kvalitete,a nekim igračima će trebati više vremena. Gorica je ekipa koja se uopće nije promijenila u odnosu na prošlu sezonu. Zadržala je stabilnost ekipe i sigurno da je i to razlog ovako uspješnog starta. Maksimalno ih respektiramo, no i mi s naše strane imamo što za pokazati.

Njegov kolega na suprotnoj klupi Valdas Dambrauskas je izjavio: “U Kup utakmici je pozitivno što smo prošli dalje (op.a. pobjeda nad Belišćem 1:0), ali sadržaj koji smo ponudili je sasvim druga priča. Analizirali smo tu utakmicu, prenijeli momčadi svoja zapažanja i napravit ćemo sve da se sutra Gorica predstavi u drugačijem izdanju, takvome da navijači imaju razloga biti ponosni.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenike kojem će pomagati sugrađanin Goran Perica, Alen Jakšić iz Solina te Marko Cestarić iz Siska. U VAR sobi će biti Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec), delegat susreta je Vicko Bućan (Mravince), a suce će kontrolirati Tomislav Šetka (Đakovo).

Trener su od prve minute na travanjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj