HT PRVA LIGA: Lokomotiva protiv Osijeka pred maksimalno preporučenih tisuću gledatelja

Povodom odluka nadležnih tijela Lokomotiva je odlučila susret protiv Osijeka, koji će se u okviru 27. kola HT Prve lige igrati u petak s početkom u 18 sati, igrati pred publikom.

Iz kluba su poručili da će se objavljenih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske maksimalno pridržavati te sprovesti sve upute, mjere i preporuke oko organizacije utakmice od strane županijskog stožera civilne zaštite te Zavoda za javno zdravstvo.

NK Lokomotiva osigurati će punktove s dezinfekcijskim sredstvima. Apeliraju na gledatelje da se suzdrže od uobičajenog neverbalnog komuniciranja koje uključuje rukovanje i izbjegavaju bliži socijalni kontakt.

Broj gledatelja biti će maksimalno preporučenih tisuću (1000).

U dvanaest ovosezonskih domaćih utakmica Lokomotiva je više od tisuću gledatelja privukla samo dva puta. Riječ je, naravno, o utakmicama protiv Dinama (2 938 gledatelja) i Hajduka (4 120 gledatelja).

Iz Lokomotive također apeliraju na navijače da ukoliko imaju respiratornu bolest i/ili povišenu temperaturu (veću od 37.5oC) da ne dolaze na utakmicu.

Karte se kupuju isključivo na blagajni stadiona na dan utakmice, dva sata prije početka susreta (dakle od 16:00 sati). Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 40 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 30 kuna.

Nastavlja se provođenje preporučenih mjera zaštite u HT Prvoj HNL: Varaždin privremeno obustavio prodaju ulaznica za sraz s Dinamom

Komentiraj