HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Varaždin, početne postave

Nedjeljni program 4. kola HT Prve lige od 17 sati na Aldo Drosini u Puli otvaraju Istra 1961 i Varaždin. Domaćini su u potrazi za prvim ovosezonskim bodom nakon što su u tri uvodna kola poraženi od Hajduka, Dinama i Rijeke. Gosti su pak nakon uvjerljivog poraza od Gorice upisalo pobjedu nad Šibenikom i remi s Lokomotivom.

Zeleno-žuti danas nemaju problema s izostancima dok je kod Varaždin Djou još uvijek u fazi oporavka od ozljede.

Trener Istre 1961 Fausto Budicin je u najavi utakmice rekao: “Očekujemo Varaždin koji će htjeti uzeti bodove na Drosini, ali naravno da će se i nas nešto pitati! Znamo kakva je situacija, znamo da nismo ušli na adekvatan način u prvenstvo i da smo sada na poziciji kojoj jesmo, ali vrijeme je da počnemo osvajati bodove. Sutra očekujem tešku utakmicu, ali gledamo pozitivno i nadamo se promjeni raspoloženja i bodovnog salda.”

Njegov kolega Samir Toplak je za evarazdin.hr izjavio: “Očekujem dobru nogometnu predstavu, uz kompaktnost svoje ekipe. Želim da nastavimo tamo gdje smo stali, ali očekujem i jedan iskorak. Da ovakve utakmice idemo dobiti, da imamo potrebno samopouzdanje i da smo svjesni kvalitete svoje ekipe. Ne želim da idemo kao miševi, kako je to bilo u prvom dijelu prošlog prvenstva.”

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan iz Splita, a pomagat će mu sugrađani Hrvoje Radić, Mario Pepur i Jakov Titlić. Za VAR su zaduženi Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Ivica Modrić (Zagreb), delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), a kontrolor suđenja Danijel Trampus (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj