HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Slaven Belupo, početne postave

U posljednjem dvoboju 18. kola HT Prve lige Istra 1961 će od 18 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli dočekati Slaven Belupo. Njihov prvi ovosezonski međusobni sraz odigran u Koprivnici završio je rezultatom 1:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Majkića, Navarra, Matića, Blagojevića, Burtona i Ivančića dok su gosti lišeni usluga Grgića i Kvržića.

Trener Zeleno-žutih Gonzalo Garcija je u najavi susreta izjavio: “Očekuju nas četiri utakmice u kratkom razdoblju, sve vrlo bitne za nas, a prva na redu je sa Slaven Belupom. Agresivan tim koji pritišće i dobro se brani, tim koji ima vrlo dobre individualce. U gostima smo imali vrlo tešku utakmicu s njima, ne očekujem ništa manje ni danas.”

Strateg Farmaceuta Zoran Zekić je rekao: “Bit će to utakmica velikog pritiska.  Neće odlučiti o nečemu konkretnom jer ima zaista još puno kola, ali naravno da bi bilo lijepo izvući pozitivni rezultat uz  dobru igru. Istra je ispred nas na ljestvici i ima puno dobrih stvari u svojoj igri. Opasni su, okomiti i imaju par dobrih pojedinaca. Drugačija je to Istra nego prijašnjih godina. Pokušava igrati tako da vjerujem da ćemo, bez  obzira na važnost susreta, gledati otvorenu utakmicu.”

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba kojem će asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Željko Bučar (Duga Resa) i Mario Zebec (Cestica) dok su za VAR zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Zlatko Stanković (Zagreb), a suce će kontrolirati Domagoj Ljubičić (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:

Ljestvica:

Komentiraj