HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Slaven Belupo, početne postave

U posljednjem susretu 17. kola HT Prve lige Istra 1961 od 17:05 na Aldo Drosini u Puli dočekuje Slaven Belupo. Njihov prvi ovosezonski međusobni duel završio je uvjerljivom pobjedom Faramceuta koji su u Koprivnici slavili rezultatom 5:1.

Domaćini u današnjem ogledu na raspolaganju nemaju Bosančića, Navarra i Blagojevića koji su ozlijeđeni te Lisicu i Fuentesa koji su pozitivni na koronavirus. U redovima gostiju odsutni su Krstanović i Paracki koji odrađuju suspenziju zbog žutih kartona.

Trener Zeleno-žutih Fausto Budicin je u najavi utakmice rekao: “Dolazi momčad Belupa koja je doživjela minimalne promjene u odnosu na prošlu polusezonu. Igraju bez dva igrača zbog kartona, Parackog i Krstanovića, ali mislim da to neće promijeniti njihov stil igre. Mislim da će se postaviti čvrsto, da će igrati agresivno. Danas će biti ključan faktor energija koju će igrači morati prenijeti na terenu: protiv Gorice smo bili puni elana i želje, moramo ponoviti taj pristup ako želimo pozitivan rezultat.”

Njegov kolega Tomislav Stipić je izjavio: “Veselimo se susretu u Puli, ali u tom veselju ne smijemo zaboraviti da je to naš posao, da idemo obaviti zadatak. Moramo biti koncentrirani i u našem najboljem izdanju. To su naša očekivanja i to je naša želja. Atmosferu kreira trener i ja kao trener moram ostati pijetao, a ne postati lisica. Kada je tako, onda će i atmosfera biti dobra, a ja ću ekipi služiti kao dodatan vjetar u leđa. Momčad je ogledalo trenera i zato moram biti čist i najbolji. Ostalo ništa nije upitno. Samo pobjeda zadovoljava gladnu trenersku dušu.”

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će asistirati Goran Loparac (Sladojevci), Marko Stolnik (Varaždin) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Marko Matoc (Zaprešić) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Milan Rukavina (Rijeka), a kontrolor suđenja Domagoj Ljubičić (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj