HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Rijeka, početne postave

Na stadionu Aldo Drosina u Puli u sklopu 11. kola HT Prve lige snage će od 19:05 u regionalnom okršaju odmjeriti Istra 1961 i Rijeka. Njihov prvi ovosezonski međusobni duel pripao je Rijeci koja je na Rujevici slavila rezultatom 2:0.

Domaćini u današnjem srazu ne mogu računati na Serderova koji je kartoniran te Majkića, Lisicu, Matića i Ivančića koji su ozlijeđeni. Kod gostiju pak na put u Istru nisu krenuli Galović i Issah Abass.

Trener Zeleno-žutih Gonzalo Garcia je u najavi dvoboja izjavio: “Pred nama je teška utakmica protiv tima koji je jedan od najboljih u ligi. Drugi put se susrećemo s njima ove sezone, na prvoj utakmici smo imali dosta poteškoća, posebno u prvom poluvremenu, zato taj dio ovoga puta moramo popraviti i natjecati se s njima. Zadnje tri utakmice imamo dobar rezultat, sad ćemo pokušati zadržati taj niz.”

Strateg Rijeke Goran Tomić je dodao: “Želimo nastaviti niz dobrih rezultata, ali ujedno moramo popraviti neke stvari u odnosu na prošlu utakmicu. Uvijek sam govorio da Rijeka mora igrati atraktivan nogomet uz puno golova, ali i uz puno manje stresa kojeg priuštimo sebi i navijačima. Radili smo na tome da budemo čvršći i kompaktniji i ne primamo olako golove.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će asistirati sugrađani Luka Pušić, Dejan Vuković i Ivan Vučković. U VAR sobi će biti Ante Čuljak (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Zoran Pandža (Vinkovci), suce će kontrolirati Vlado Svilokos (Sisak) dok će za sigurnost ispred Saveza brinuti Marko Svilić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:

NK Rijeka

Ljestvica:

Komentiraj