HT PRVA LIGA Istra 1961 – Inter-Zaprešić, početne postave

U derbiju začelja u sklopu 29. kola HT Prve lige Istra 1961 od 18:55 na Aldo Drosini u Puli dočekuje Inter-Zaprešić. Zeleno-žuti u utakmicu ulaze s dva boda prednosti pred posljednjeplasiranim Divom iz predgrađa.

U aktualnoj sezoni ove dvije momčadi su već odigrale četiri međusobne utakmice. Istra 1961 je slavili u Zaprešiću rezultatom 0:2, potom je na Aldo Drosini u prvenstvu bilo 2:2, a u kupu 1:2 za Inter dok je u posljednjem susretu Inter u Zaprešiću slavio s 2:0.

Domaćini danas ne mogu računati na suspendirane Čondrića i Obregona te ozlijeđene Fuentesa i Munivranu dok su gosti bez Serderova koji je još uvijek u Rusiji.

Trener Istre 1961 Ivan Prelec je uoči dvoboja rekao: “Utakmica je to protiv izravnog konkurenta, radi se o momčadima podjednake kvalitete, ali mi želimo uz naše navijače otići do pobjede. Ulog je velik, a mi želimo ostaviti bodove u Puli.”

Glavni sudac susreta je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Vedran Đurak (Stupno) i Marko Linić (Rijeka). Za VAR i AVAR su zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat utakmice je Milan Rukavina iz Rijeke, a kontrolor suđenja Igor Pristovnik iz Zagreba.

Treneri su dvoboj odlučili započeti sa sljedećim sastavima:


Ljestvica:

Komentiraj