HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Gorica, početne postave

Treće kolo HT Prve lige nastavlja se od 20 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli gdje će snage odmjeriti Istra 1961 i Gorica. Obje momčadi su u prva dva kola upisale po pobjedu i poraz. Zeleno-žuti su bili bolji od Hrvatskog dragovoljca (3:1) dok su poraženi od Rijeke (2:0), a Gorica je također poražena od Rijeke (2:0) da bi potom slavila protiv Šibenika (3:1).

Domaćini u današnjem dvoboju ne mogu računati na Ivančića i Galileu dok kod gostiju na raspolaganju nisu Doka, Suk, i Kalik.

Trener Istre 1961 Gonzalo Garcija je u najavi utakmice rekao: “Mislim da je Gorica svakako jedan od najboljih ekipa u ligi. Imaju kvalitetne i ofenzivne igrače koji mogu napraviti razliku u svakoj akciji. Dobro su organizirani i koriste dobre prilike. Za nas će to biti sigurno teška utakmica, ali spremni smo i dobro treniramo cijeli tjedan.”

Njegov kolega Krunoslav Rendulić je izjavio: “Istra je dobro odigrala u prva dva kola, pokazala je kvalitetu, ali naš cilj je jasan u svakoj utakmici, pa tako i u ovoj. Idemo po pobjedu. Protiv Rijeke smo u prvom kolu odigrali jako dobro i izgubili, protiv Šibenika u drugom igra je bila nešto slabija, ali uzeli smo bodove, a sad želimo to povezati, odigrati dobru utakmicu i pobijediti .”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će asistirati Tomislav Keglević (Našice), Ivan Janić (Ilok) i Dario Bel (Osijek) dok će u VAR sobi biti Duje Strukan (Split) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), a suce će kontrolirati Ivica Modrić (Zagreb).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj