HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Dinamo, početne postave

U sklopu 20. kola HT Prve lige Istra 1961 od 17:05 na Aldo Drosini dočekuje Dinamo. Plavi su bili uspješniji u ovosezonskim međusobnim ogledima te su u Puli slavili s 0:1, a u Zagrebu s 5:0.

Domaćini u današnjem ogledu na raspolaganju imaju sve igrače dok je kod gostiju kartoniran Theophile, a ozlijeđen Moharrami.

Trener Istre 1961 Fausto Budicin je u najavi utakmice rekao: “Dolazi Dinamo koji nema pravo na kiks jer vodi utrku s Osijekom za prvu poziciju. Znamo da je Dinamo najkvalitetnija i najdominantnija momčad u HNL-u, tako da neće biti opušteni nego maksimalno motivirani. Što se nas tiče, svi igrači su u kadru i na raspolaganju za sutrašnji dvoboj. S obzirom da igramo svaka tri dana, igrači su malo umorniji, ali ćemo sastaviti najbolju jedanaestorku za susret. Koncentrirani smo maksimalno i pokušat ćemo napraviti iznenađenje.”

Trener Dinama Zoran Mamić je dodao: “Momčad je, siguran sam, svjesna situacije, svjesna da nam je svaka utakmica bitna i vjerujem da ćemo već u nedjelju biti na dobroj razini i da ćemo nastaviti ono što smo počeli protiv Lokomotive, da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će pomagati sugrađanin Goran Pataki, Marko Stolnik (Varaždin) i Tomislav Bionda (Zaprešić). Za VAR su zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Tomislav Petrović (Valpovo), delegat susteta je Ivan Smokrović (Rijeka), a kontrolor suđenja Branko Stipković (Krašić).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj