HT PRVA LIGA: Hrvatski dragovoljac – Rijeka, početne postave

U prvoj utakmici 9. kola HT Prve lige Hrvatski dragovoljac od 20 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu dočekuje Rijeku. Dok su domaćini na dnu prvenstvene ljestvice gosti se nalaze na njenom vrhu zajedno s Dinamom i Hajdukom.

Crni u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđenog Veljaču dok kod Bijelih iz istog razloga nema Labrovića i Galovića.

Trener Dragovoljaca Davor Mladina je u najavi sraza za SN izjavio: “Rijeka je u svakom slučaju, jednako kao i Gorica u prošlom kolu, papirnati favorit, to ne treba kriti, uostalom, to sugerira i sam pogled na prvenstvenu tablicu. Zaslužuje respekt, ali se ne treba nikoga bojati. Onako kako budemo raspoloženi i s kakvim stavom izađemo na teren, tako ćemo i igrati. Dakle, za pozitivan rezultat mi moramo dati svoj maksimum u svakom segmentu, trkačkom i taktičkom dijelu, a
koncentracija mora biti maksimalna 90 i nešto minuta jer svako opuštanje suparnik žestoko kazni.”

Strateg Rijeke Goran Tomić je dodao: “Velika su očekivanja s naše strane, želimo uzeti tri boda. Protiv Slavena smo vidjeli da ne postoje lagani protivnici. Hrvatski dragovoljac je u posljednje dvije gostujuće utakmice osvojio četiri boda i na domaćem terenu bio u egalu s Hajdukom što je dovoljno upozorenje za nas.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijek kojem će asistirati Nikola Kečkiš (Virovitica), Marko Stolnik (Varaždin) i Marko Cestatić (Sisak) dok su za VAR zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Stjepan Žugaj (Velika Gorica), kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj