HT PRVA LIGA: Hajduk – Varaždin, početne postave

U sklopu 24. kola HT Prve lige Hajduk od 17:05 na Poljudu dočekuje Varaždin. Bili su u njihovom prvom ovosezonskom srazu odigranom u Splitu slavili rezultatom 2:0 dok su Varaždinci na domaćem terenu uzvratili pobjedom od 4:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđenog Diamantakosa dok su gosti bez kartoniranog Grgeca, a Novoselec, Đurasek i Peco su na oporavku od ozljeda.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani je u najavi susreta izjavio: “Možemo reći da smo se u posljednje vrijeme navikli igrati često, a trenirati malo. Važna je fizička rekuperacija jer imamo treću utakmicu u sedam dana. Intenzivirali smo treninge i podigli nivo rada i nadam se da će momčad uspjeti povratiti energiju za utakmicu koja je pred nama. Varaždin je momčad koja zna stvoriti probleme suparničkim ekipama, sa svojim suradnicima pogledao sam utakmicu iz prosinca, znaju biti opasni kada kontroliraju loptu, traže i žele igrati i sposobni su organizirati opasne kontranapade i svjesni se da je pred nama teška utakmica.”

Strateg Varaždina Zoran Kastel je dodao: “To nije taj Hajduk kojeg smo svladali na našem stadionu već jedna nova momčad, pojačana s tri igrača prema naprijed, Livajom, Kačaniklićom i Fossatijem. Promijenili su i formaciju te su zadnje vrijeme igrali s tri igrača u zadnjoj liniji. Sigurno je to sada jedan kompaktniji, bolji Hajduk. U prošlom kolu pobijedili su u Rijeci, sigurno su se digli i očekuje nas zahtjevna utakmica.”

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će pomagati Jerko Crnčić (Vrbovec) i Bojan Zobenica (Velika Gorice) i Dario Kulušić (Šibenik). Za VAR su zaduženi Fran Jović iz Zagreba te Goran Perica iz Šibenika. Delegat susreta je Robert Balen (Zagreb), a kontrolor suđenja Tomislav Šetka (Đakovo).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj