HT PRVA LIGA: Hajduk – Varaždin, početne postave

U sklopu 6. kola Hrvatski Telekom Prve lige Hajduk od 19:05 na Poljudu dočekuje Varaždin. Na utakmicu je odlukom županijskog stožera civilne zaštite dozvoljeno prisustvo gledatelja do 20% kapaciteta na svakoj tribini.

Domaćini se nastoje vratiti na pobjednički niz nakon što su u proteklih tjedan dana poraženi od Dinama i Galatasarayja dok su gosti u prošlom kolz izgubili na domaćem terenu od Osijeka.

U kadru Bilih danas nema Simića koji još uvijek nije dovoljno spreman nakon oporavka od ozljede dok je kod gostiju na rehabilitaciji Djou, a ozlijeđeni su Tkalčić, Novoselec, Grgec i Kovačić.

Trener Hajduka Hari Vukas je u najavi susreta rekao: “Varaždin je ozbiljna ekipa koja se konsolidirala nakon korone. Prema naprijed imaju mobilne igrače. Pristup mora biti na visokom nivou da bi se utakmica dobila. Svi razmišljamo u tom smjeru.”

Njegov kolega Samir Toplak je pak izjavio: “Hajduk je sigurno iscrpljen i potrošen u nadmetanju protiv Galatasaraya, ali kao što sam rekao i prije utakmice s Osijekom ako mi to ne potenciramo, ako se mi ne nametnemo u određenim dijelovima utakmice onda taj umor neće doći na vidjelo. Želim da budemo hrabriji nego protiv Osijeka, da budemo točniji pasu i u iznošenju lopte te da budemo opasni jer ako nećemo biti takvi onda će nas Hajduk stiskati i imat ćemo puno problema na ovom susretu na kojem će Hajduk imati i pomoć gledatelja.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Tini Krečak (Velika Gorica) dok su za VAR zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat dvoboja je Ivan Vukojević (Zagreb), a kontrolor suđenja Branko Stipković (Krašić) dok je za sigurnos ispred HNS-a zadužen Vlado Dominić.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj