HT PRVA LIGA Hajduk – Slaven Belupo, početne postave

U sklopu 31. kola HT Prve lige Hajduk od 21:05 na Poljudu dočekuje Slaven Belupo. Bilima će to biti prva domaća utakmica s navijačima na tribinama nakon nastavka nogometne sezone.

U tri prethodna ovosezonska međusobna susreta uvijek su slavili domaćini. Farmaceuti su u Koprivnici bili bolji dva puta s rezultatom 2:1 dok je Hajduk u Splitu slavio s 2:0.

Domaćini su danas bez usluga kartoniranog Jradija, a Mujakić, Simić, Jairo i Jurić su ozlijeđeni. Kod gostiju zbog suspenzije nema Božića, Gode, Bačelić-Grgića, Lulića i Jeffrena, a zbog ozljeda Filipovića, Etoundija, Lovrena, Mikulića i Solde.

Igor Tudor je u najavi utakmice izjavio: “Svjestan sam dva zadnja poraza i pozicije na ljestvici, kao trener preuzimam punu odgovornost za to. Osnovna je podrška igračima, počevši od Marina Jakoliša, koji je jedan od najboljih momaka koji sam trenirao, pa i ostalih, molim publiku za podršku.”

Trener gostiju Tomislav Stipić je rekao: “Kada pogledate na ljestvicu vidite da igraju gotovo susjedi, peti protiv sedmog, a kad god se susjedi sučeljavaju uvijek bude nabrijano i žestoko i baš takvu utakmicu očekujem. Stanje i atmosfera u momčadi je odlična. Igrači na koje možemo računati su sada u centru naše pažnje i na njih stavljamo naš fokus te im dajemo energiju i vjeru”.

Sudačku postavu čine Mario Zebec iz Cestice te Jerko Crnčić (Vrbovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Tino Krečak (Velika Gorica). Za video tehnologiju su zaduženi Tihomir Pejin (Donji MIholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat dvoboja je Ivan Vukojević iz Zagreba, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke dok je časnik za sigurnost Vlado Dominić.

Treneri su utakmicu odlučili započeti sa sljedećim igračima:


Ljestvica:

Komentiraj