HT PRVA LIGA: Hajduk – Šibenik, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 3. kola HT Prve lige Hajduk od 18:55 na Poljudu nakon razočaranja u Kazahstanu dočekuje Šibenik. Susret je prvotno trebao biti odigran na Šubićevcu, no zbog radova na promjeni tamošnjeg travnjak došlo je do zamjene domaćinstva.

Bili su u prvenstvu ušli remijem kod Lokomotive (2:2) te porazom od Osijeka (1:2) dok su Narančasti poraženo kod Osijeka (0:3) te Gorice (1:3).

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđenog Kačaniklića dok kod gostiju iz istog razloga nedostaju Močinić, Torres i Mina, a Dasilva i Bedoya još nemaju pravo nastupa.

Strateg Hajduka Jens Gustafsson je u najavi utakmice poručio: “Nakon velikog razočaranja u Kazahstanu od danas gledamo naprijed prema Šibeniku. Mislim da nam utakmica dolazi u pravo vrijeme. Želimo pokazati drukčije lice Hajduka, pogotovo što se tiče rezultata.”

Trener Šibenika Mario Rosas je izjavio: “Imamo dosta informacija o protivniku, pogledali smo utakmicu Hajduka kod Tobola. Zadovoljan sam što stvaramo šanse, ali ih ne realiziramo. U Splitu ćemo od prve minute ići po dobar rezultat.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pajić (Rijeka) i Marin Vidulin (Kanfanar), a u VAR sobi će biti Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat susreta je Dražen Posavec (Maruševac), kontrolor suđenja Šime Bugarija (Bibinje) dok će ispred HNS-a za sigurnost brinuti Vlado Dominić.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj