HT PRVA LIGA: Hajduk – Lokomotiva, početne postave

U drugom susretu nedjeljnog programa 10. kola HT Prve lige Hajduk od 19:05 na Poljudu dočekuje Lokomotivi. Njihov prvi ovosezonski dvoboj odigran u Kranjčevićevoj završio je bez pobjednika rezultatom 2:2.

Domaćini su danas bez kartoniranog Krovinovića te Posavca i Eduoka koji su ozlijeđeni dok su gosti iz istog razloga bez Cokaja, Petraka i Tucija.

Trener Hajduka Jens Gustaffsona je uoči utakmice rekao: “Prva utakmica protiv Lokomotive na otvaranju sezone bila je teška za nas, većina se više i ne sjeća one šanse koju smo imali u samoj završnici susreta. Lokomotiva je dobra momčad, iako su sada u nešto lošijem periodu. Dobro se brane, napadaju, imaju dobrog trenera i zato očekujem neugodnu utakmicu. Mi smo imali dovoljno vremena za pripremu utakmicu, imali smo i Kup susret u međuvremenu, spremni smo igrati na visokoj razini i sigurno ćemo biti još bolji.”

Strateg Lokomotive Silvijo Čabraja je izjavio: “Kroz četiri dana, koliko je prošlo od Kup utakmice s Dugopoljem do utakmice s Hajdukom, uspjeli smo igrače vratiti na pravi kolosijek tako da mislim da će biti na Poljudu potpuno spremni, i fizički i psihički. Svaka utakmica je drugačija, naravno, Hajduk je sada domaćin, na određeni način će ih nositi i publika, u međuvremenu su pojačali igrački kadar, mislim da nam slijedi znatno teža utakmica nego što je bila u 1. kolu u Kranjčevićevoj.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Marin Vidulin (Kanfanar), a u VAR sobi će biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Ivan Smokrović (Rijeka), a kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj