HT PRVA LIGA Hajduk – Istra 1961, početne postave

U posljednjem susretu 19. kola Hrvatski Telekom Prve lige Hajduk od 17:30 na Poljudu dočekuje Istru 1961.

Po svemu sudeći radi se o posljednjoj utakmici Damira Burića na klupi Bilih u njegovom drugom mandatu. Nakon dvoboja se očekuje da splitski klub dobije novog čelnog čovjeka sportskog dijela kluba, a tu funkciju bi trebao preuzeti Mario Stanić. Torcida će pak utakmicu pratiti s istočne tribine obzirom da je zbog kazne zatvoren sjever Poljuda.

U dvije ovosezonske međusobne utakmice ove dvije momčadi Hajduk je upisao pobjedu na Poljudu (2:0) dok na Aldo Drosini nije bilo pobjednika (1:1).

Domaćini danas ne mogu računati na suspendiranog Stanka Jurića dok su gosti u Split doputovali bez Galileje, Obenga i Bosančića koji imaju kartone, a zbog ozljeda nema ni Močinića, Sanea, Rafe i Octavija Paeza, Mujkića, Laukžemisa, Fuentesa i Munivrane dok je Maganjić van kadra.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, a pomagat će mu Goran Pataki (Đakovo), Kruno Šarić (Županja) i Dario Bel (Osijek). Delegat susreta je Zlatko Stanković iz Zagreba, a kontrolor suđenja njegov sugrađanin Dragutin Poljak dok je za sigurnost ispred HNS-a zadužen Marko Svilić.

Damir Burić i Ivan Prelec su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:

Ljestvica:

Komentiraj