HT PRVA LIGA: Hajduk – Istra 1961, početne postave

U posljednjem susretu 19. kola HT Prve lige Hajduk je od 19:10 na Poljudu domaćin Istri 1961. Bili su u njihovom prvom ovosezonskom ogledu u Splitu slavili rezultatom 2:0 dok su Zeleno-žuti uzvratili na Aldo Drosini gdje su bili bolji s 1:0.

Domaćini u današnjem ogledu u kadru nemaju suspendiranog Teklića, bolesnog Kalinića i ozlijeđenog Dimitrova dok su gosti bez usluga kartoniranog Hujbera, ozlijeđenih Gržana, Navarra, Bosančića i Sergija te Kima i Gyua koji su u izolaciji.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani je u najavi utakmice rekao: “Analizirali smo posljednju utakmicu, moramo iskoristiti taj poraz kao lekciju. Oni su pokazali s pravi mentalitet, onako kako bi mi trebali igrati protiv svih. Ovu utakmicu moramo igrati potpuno drugačije od prve minute. S obzirom na ritam utakmica mogu se očekivati određene promjene, ali pričam s igračima o tome svaki dan. Očekujem sutra pobjedu, u svaku utakmicu moramo ući s tim očekivanjima.”

Njegov današnji suparnik Fausto Budicin je dodao: “Sve je u našim nogama i našim glavama, nadam se da ćemo uzeti bodove uz pravu igru. Trebamo napraviti taj mali korak i pojačati koncentraciju da nam se ne događaju stvari koje usmjeravaju utakmicu u korist protivnika. Što se Hajduka tiče, očekujem puno bolji Hajduk nego što je to bio protiv Lokomotive. Imaju novog trenera koji ima nove zamisli, još se traže, ali mi se pripremamo za Hajduk kakav je bio na Maksimiru.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će pomagati Dino Knez (Osijek), Ivan Janić (Ilok) i Tihomir Pejin (Donji Miholjac). Za VAR su zaduženi Dario Bel i Marjan Tomas iz Osijeka, delegat susreta je Žarko Čanađija (Bjelovar), a kontrolor suđenja je Igor Pristovnik (Zagreb).

Trener su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj