HT PRVA LIGA: Hajduk – Dinamo od 19 na Poljudu. Evo početnih postava

U sklopu zaostale utakmice 9. kola HT Prve lige od 19 sati na Poljudu počinje najveći derbi hrvatskog sporta, sraz Hajduka i Dinama. U njihova dva prethodna ovosezonska sraza Bili su slavili na Maksimiru rezultatom 0:2 dok u Splitu nije bilo zgoditaka.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na suspendiranog Katića, a Grgić i Atanasov su ozlijeđeni dok su gosti iz istog razloga lišeni usluga Bulata, Menala i Franjića.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas je u najavi izjavio: “Mnogi me često pitaju o pritisku koji igrači ili ja možda osjećamo, ali ponovno naglašavam da ovdje ne govorimo o pritisku nego o odgovornosti i prilici da vratimo navijačima za uloženo. To možemo napraviti samo svojim trudom, kvalitetnom pripremom i kada damo maksimum za vrijeme utakmice.”

Strateg Dinama Željko Kopić je rekao: “Iza nas su dobri rezultati i mislim da će s naše strane biti ispunjeni svi preduvjeti da odigramo pravi derbi. Poštujemo Hajduk kao i svakog drugog suparnika u ligi.”

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će asistirati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Vedran Đurak (Stupno) i Marin Vidulin (Kanfanar) dok će za VAR biti zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), kontrolor suđenja Vlado Svilokos (Sisak), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Jurica Jurjević.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentiraj