HT PRVA LIGA: Gorica – Varaždin, početne postave

U odgođenom susretu 10. kola HT Prve lige Gorica od 18 sati na domaćem terenu dočekuje Varaždin. Nakon stanke prouzročene koronavirusom Gorica se proteklog petka slavljem kod Šibenika uspješno vratila natjecateljskom ritmu dok su gosti bez pobjede već sedam kola i nalaze se na začelju ljestvice.

Domaćini u današnjem dvoboju ne mogu računati na ozlijeđenog Delfija dok kod Varaždina u kadru zbog kartona nema Urate i Senića, a Novoselec, Djou, Stolnik i Drožđek su ozlijeđeni odnosno bolesni.

Trener Gorice Valdas Dambrauskas je u najavi dvoboja izjavio: “Igrali smo već tri utakmice protiv Varaždina od kad sam ja trener Gorice, a sve te utakmice bile su vrlo komplicirane. U mojoj prvoj utakmici odigrali smo 2-2, u Gorici smo izgubili 1-0 iz nesretnog jedanaesterca, a u prvoj utakmici ove sezone pobijedili smo ih 5-1. Međutim, ni ta utakmica, unatoč uvjerljivom rezultatu, nije bila lagana, u 85. minuti bilo je 1-1. Varaždin je odlična kontraška momčad, imaju vrlo zanimljive igrače, kao što su Drožđek, Đurasek, Petković, Delić… Uvijek su opasni, ali ovo će biti četvrti put u šest mjeseci da igramo međusobno i jako se dobro poznajemo.”

Njegov kolega Samir Toplak je za SN pak dodao: “Ova današnja utakmica s onom prvom nema nikakve poveznice, jednostavno kod nas je riječ o dosta drugačijem sastavu. Mi smo protiv Lokomotive pokazali da imamo potencijal, zašto ne bismo optimistički vjerovali da to možemo. I s opetovanim promjenama u momčadi ja sam u određenoj mjeri optimist. Prije svega zato jer se nadam da će oni koji dobiju priliku dati sve od sebe da se dokažu, za klub, ali i vlastitu promociju.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Zagreba kojem će pomagati Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika dok će četvrta sutkinja biti Ivana Martinčić iz Koprivnice. U VAR sobu su postavljeni Goran Gabrilo iz Splita i Igor Krmar iz Zagreba, delegat susreta je Zlatko Stanković iz Zageba, a suce će kontrolirati Šime Vukić iz Rijeke.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj