HT PRVA LIGA: Gorica – Šibenik, početne postave

U sklopu 2. kola HT Prve lige snage će od 21 sat odmjeriti Gorica i Šibenik. Obje momčadi su u prvom kolu upisale poraz na gostovanju. Od Gorica je bolja bila Rijeka dok su Narančasti poraženi kod Osijeka.

Domaćini za današnji ogled na raspolaganju nemaju ozlijeđenog Suka dok kod gostiju iz istog razloga nedostaju Močinić i Torres, a Bedoya i Dasilva još nisu registrirani.

Trener Gorice Krunoslav Rendulić je uoči utakmice izjavio: “Analizirali smo ogled s Rijekom i dojam se nije promijenio. Odigrali smo dobru utakmicu, sve čestitke igračima na angažmanu, ali dogodili su nam se propusti koje smo skupo platili. Sad nas čeka Šibenik, koji je u Osijeku odigrao jako dobro, unatoč porazu 0-3, što znači da ćemo mi morati biti na visokoj razini. Vjerujem da i hoćemo, da možemo dobiti utakmicu.”

Njegov kolega Mario Rosas je dodao: “Gorica nije vrh lige kao Dinamo, Hajduk, Osijek ili Rijeka, ali su odmah iza njih. Međutim, nadamo se prvoj pobjedi. Vjerujem kako će nam se dobar rad na treninzima vratiti i na utakmicama.”

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan iz Splita kojem će pomagati Hrvoje Radić (Split), Alen Jakšić (Solin) i Marin Vidulin (Kanfanar) dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Damir Bogdanović (Vukovar), a kontrolor suđenja Dragutin Karlo Poljak (Zagreb).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj