HT PRVA LIGA: Gorica – Rijeka, početne postave

U zaostalom susretu 9. kola HT Prve lige Gorica od 17 sati dočekuje Rijeku. U njihovom prvom ovosezonskom susretu slavila je Gorica koja je na Rujevici upisala pobjedu rezultatom 0:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Kalika i ozlijeđenog Delfija dok su gosti iz istog razloga bez Nwolokora, Velkovskog i Capana.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi utakmice rekao: “Rijeka trenutno možda nije u nekom dobrom ritmu, ali mislim da to ništa ne znači za sutra, očekujem da će doći spremni. Gorica voli igrati s “velikim” klubovima, iako je ova liga zaista pokazala da svaka utakmica ima svoju težinu, svoje specifičnosti. Pobjeda nam je važna, ali nećemo stvarati teret igračima, puno je još ostalo do kraja prvenstva.”

Njegov današnji suparnik Simon Rožman je dodao: “Imamo od sebe veća očekivanja od rezultata koje smo ostvarili u posljednjim utakmicama. Nećemo se sigurno predati, želimo se predstaviti u najboljem mogućem izdanju i prekinuti crni niz koji imamo protiv Gorice (op.a. tri poraza i jedan remi u Velikoj Gorici).”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će asistirati Borut Križarić (Čakovec), Goran Loparac (Sladojevci) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Duje Strukan (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat utakmice je Damir Bogdanović (Vukovar), a kontrolor suđenja Šime Bugarija (Bibinje).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj