HT PRVA LIGA: Gorica – Rijeka, početne postave

U posljednjem susretu 27. kolu HT Prve lige Gorica će od 20 sati ugostiti Rijeku. U njihova dva prethodna međusobna ovosezonska sraza uspješniji je bio velikogorički prvoligaš koji je na Rujevici slavio s 0:2 dok u drugom dvoboju nije bilo golova.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Musu i Dvornekovića koji su kartonirani te Suka koji je slomio nogu dok su kod gosti van kadra Nwolokow, Galešić i Velkovski.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi dvoboja rekao: “Rijeka ima novog trenera, Gorana Tomića, mog kolegu s Akademije kojeg jako cijenim i poštujem, ali i prije njegova dolaska govorio sam da je Rijeka jako dobra i kvalitetna momčad koja želi igrati nogomet. Imali su sjajnu jesen, a nakon toga je očito došlo do neke vrste zasićenja, događa se to u nogometu. S Goranom su dobili novi poticaj, vide se pomaci i očekujem prije svega zanimljivu utakmicu, lijepu za gledati. Mi ćemo se baviti sobom, poboljšanjem svoje izvedbe, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.”

Njegov današnji suparnik Goran Tomić je obzirom na negativni sraz Rijeke u susretima s Goricom dodao: “Nije ugodan niz za Rijeku, ali svakom nizu dođe kraj, nadam se da ćemo ga preokrenuti već u subotu.  Gorica je pragmatična ekipa i lakoćom uzima bodove i na domaćem i gostujućem terenu.”

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan iz Splita kojem će pomagati Goran Perica (Šibenik), Vice Vidović (Solin) i Dario Kulušić (Šibenik) dok su za VAR zaduženi Ivan Vučković i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Ante Vučemilović (Osijek), a kontrolor suđenja Domagoj Ljubičić (Osijek).

Treneri će započeti dvoboj sa sljedećim postavama:


Ljestvica:

Komentiraj