HT PRVA LIGA: Gorica – Osijek, početne postave

U prvoj utakmici programa 18. kola HT Prve lige trenutno petoplasriana Gorica s početkom u 13 sati u Velikoj Gorici dočekuje trenutnog lidera prvenstva Osijek.

Njihov prvi ovosezonski međusobni ligaški okršaj odigran u Gradskom vrtu u okviru 9. kola okončan je dramatičnim 3-2 slavljem ‘Bijelo-Plavih’, kojima je pobjedu pogotkom 93. minuti donio Danijel Lončar.

U Velikoj Gorici će im ovo biti sedmi međusobni ligaški okršaj, a do sada je s četiri pobjede uspješnija Gorica, jednom je susret okončan bez pobjednika, a jednu pobjedu ima i slavonski prvoligaš, koji je slavio u 17. kolu sezone 18/19.

Zbog akumuliranih opomena domaćini danas u kadru nemaju na raspolaganju Muhammeda, a gosti Bočkaja, Bartoleca i Miereza, dok je Žaper nedostupan zbog izravnog crvenog kartona zarađenog u kup okršaju. Zdravstveni problemi kod Gorice su van funkcije za ovaj susret ostavili Keitu, Stojanovskog, Krizmanića, Sarića, Benita i Šrolera, a kod Osijeka Ivušića, Ercega i Barišića.

Glavni sudac susreta je Goran Pečarić iz Zagreba, a pomoćnici će mu biti sugrađani Luka Pušić i Dejan Vuković, dok je četvrti sudac Marko Cestarić iz Siska. VAR i AVAR suci su Dario Kulušić iz Šibenika i Alen Jakšić iz Splita. Delegat susreta je Željko Ukić (Zagreb), a kontrolor suđenja Draženko Kovačić (Križevci).

Treneri Krunoslav Rendulić i Nenad Bjelica na travnjak su se odlučili poslati sljedeće sastave:

Izvor: Comet/Hrvatski nogometni savez

Ljestvica

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentiraj