HT PRVA LIGA: Gorica – Osijek, početne postave

Gorica će u sklopu 33. kola HT Prve lige od 19:10 dočekati Osijek. U njihova tri prethodna ovosezonska međusobna sraza vidjeli smo sva tri ishoda. Gorica je na domaćem terenu slavila s uvjerljivih 4:1 dok je u Gradskom vrtu bilo 2:1 za Bijelo-plave i 1:1.

Domaćini za današnji sraz u kadru nemaju kartoniranog Babeca te Suka, Kalika i Lovrića koji su ozlijeđeni dok popis ozlijeđenih u redovima gostiju čine Caro, Barišić, Lončar, Miloš, Brlek, Jugović, Ndockyt, Grezda, Erceg i Topčagić.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi rekao: “Ulazimo u zadnji ciklus natjecanja, čekaju nas naša četiri najjača protivnika, po tradiciji, budžetu… Znamo da nas čeka zahtjevan posao, ali uvijek se ponašamo isto, idemo utakmicu po utakmicu. Mi volimo ovakve utakmice, pokazivali smo to i do sada, volimo izazove. Osijek ima svoje ciljeve, još su uvijek u borbi za prvo mjesto, međutim imamo i mi svoje ciljeve i dat ćemo sve od sebe da sutra izvučemo najviše što možemo.”

Njegov kolega Nenad Bjelica je dodao: “Utakmica je sama po sebi motiv. Mi želimo i dalje raditi pritisak na Dinamo, to možemo napraviti samo ako pobjeđujemo. Neovisno o tome tko je suparnik želimo tri boda. Gorica igra sjajnu sezonu, bez obzira na promjenu trenera, nije velika razlika u onome što su ostvarivali prije i sada, nje ni razlika u onome što su igrali prije i sada. Imaju nekolicinu ozlijeđenih igrača, neki mladi dobivaju priliku i pokazuju visoku kvalitetu pa će utakmica sigurno biti tvrda, ali mi idemo u Veliku Goricu uvjereni da možemo doći do tri boda bez obzira na rezultat i zasluženu pobjedu domaćina na zadnjem susretu u Velikoj Gorici.”

GLavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Goran Perica (ŠIbenik), Robi Kezele (Rijeka) i Marin Vidulin (Kanfanar) dok su za VAR zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), a kontrolor suđenja Dragutin Karlo Poljak (Zagreb).

Trener su se odlučili za sljedeće sastave:


Ljestvica:

Komentiraj