HT PRVA LIGA: Gorica – Lokomotiva, početne postave

U sklopu 13. kola HT Prve lige Gorica od 17:05 dočekuje Lokomotivu. Dok su domaćini u pozitivnom ritmu od dvije pobjede gosti su posljednji put tri boda osvojili još u kolovozu. Njihov prvi ovosezonski duel završio je slavljem Gorice koja je Kranjčevićevoj slavila rezultatom 1:2.

Domaćini danas na raspolaganju nemaju ozlijeđenog Delfija dok su gosti bez kartoniranog Petraka, a Dos Santos, Mersinaj, Sammir, Majić, Vojković, Aliyu i Marković su ozlijeđeni ili bolesni.

Trener Gorice Valdas Dambrauskas je u najavi sraza izjavio: “Kao i uvijek kada je riječ o Lokomotivi, svaka utakmica je teška, to je protivnik sa svojim posebnim stilom. Fizički je to jako dobra momčad, s dobrim balansom između defenzivnog postavljanja i posjeda lopte i znamo da nam neće biti lako. Analizirali smo ih, ukazali igračima na neke detalje, treniramo naporno i tražimo način kako istaknuti slabosti u njihovoj formaciji i igri. Moramo biti pozitivni i hrabri, ali moramo preuzimati i više rizika nego protiv Varaždina.”

Njegov kolega na suparničkoj klupi Goran Tomić još nije poražen na gostovanju u Velikoj Gorici pa je za SN rekao: “Iako sam više fokusiran na utakmicu nego na tradiciju, lijepo je znati da je povijest dosadašnjih međusobnih okršaja s Goricom na našoj strani. Želimo nastaviti tu tradiciju, spremni smo za izazov i nadamo se najboljem.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će asistirati Kristijan Novosel (Valpovo), Goran Loparac (Sladojevci) i Ivan Matić (Osijek). U VAR sobi će biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Miro Grgić (Osijek), delegat susreta je Blaž Pezo iz Dubrovnika, a suce će kontrolirati Šime Bugarija iz Bibinja.

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj