HT PRVA LIGA: Gorica – Istra 1961, početne postave

U prvom dvoboju subotnjeg programa 12. kola HT Prve lige Gorica će od 15 sati dočekati Istru 1961. Njihov prvi ovosezonski međusobni dvoboj odigran na Aldo Drosini u Puli pripao je Gorici koja je slavila rezultatom 1:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Suka i Juniora Martinssona Ngoualija dok su gosti lišeni usluga Majkića, Matića, Hujbera, Ivančića, Burtona i Abdallahija.

Trener Gorice Krunoslav Rendulić je u najavi sraza rekao: “Istra je ove sezone bolja nego u posljednje dvije ili tri, imaju kvalitetu, pogotovo prema naprijed i sigurno je da nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Međutim, na to smo spremni, u Šibeniku smo se vratili pobjedama i želimo nastaviti u istom ritmu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo uzeti nove bodove.”

Njegov kolega na klupi Zeleno-žutih Gonzalo Garcija je izjavio: “Pred nama je utakmica protiv teškog protivnika. Gorica ima vrlo dobre igrače i opasni su u tranziciji, znaju dobro što rade i mogu postići gol u bilo kakvoj situaciji. Prvu ovosezonsku utakmicu s Goricom smo izgubili, kad su dobili priliku kaznili su nas. Trebamo pokazati karakter i biti oštriji s loptom, kako bi im mogli zadati nevolje. Bit će teška utakmica, ali idemo se natjecati i uzeti pobjedu.”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će pomagati Sanja Rođak Karšić (Podravske Sesvete), Tomislav Keglević (Našice) i Domagoj Kurtović (Osijek), a u VAR sobi će biti Ante Čuljak (Zagreb) i Borut Križarić (Čakovec). Delegat susreta je Jure Zečević (Knin), a kontrolor suđenja Šime Bugarija (Bibinje).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj