HT PRVA LIGA: Gorica – Istra 1961, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 23. kola HT Prve lige Gorica od 15 sati dočekuje Istru 1961. Njihova dva prethodna ovosezonska susreta završila su neriješenim ishodom. U Velikoj Gorici je bilo 2:2, a u Puli 1:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđenog Delfija dok su gosti bez kartoniranog Galilea, a na put nisu išli ni Tomašević, Rafa Paez, Sergi i Šipoš.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi dvoboja izjavio: “Istra ne zaslužuje mjesto na kojem je sada. U proljetnom dijelu praktički ni jednu utakmicu nije nadigrana, smatram da imaju dosta kvalitete i individualaca koji mogu igrati u boljim klubovima u našoj ligi. Međutim, vjerujem da smo mi spremni za utakmicu, ne obazirem se na rezultate iz prošlosti, živim za sutrašnji dan, da pokušamo prikazati još bolju partiju od one s Lokomotivom i vjerujem da će to biti dovoljno za pobjedu.”

Njegov današnji suparnik Danijel Jumić je rekao: “Cilj nam je bio da se kroz Kup utakmicu napunimo samopouzdanjem, da odmorimo neke igrače i upoznamo nove igrače, u čemu smo i uspjeli. Bitno je bilo da igrači vide da vrijede i da mogu, da je kvaliteta tu. Napravit ćemo sve što je u našoj moći da u Gorici osvojimo bodove.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će asistirati Borut Križarić (Čakovec), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Ante Čuljak (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Dario Bel (Osijek) i Ivica Modrić (Zagreb). Delegat susreta je Stipe Doljanin (Hrvace), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj