HT PRVA LIGA Gorica – Hajduk, početne postave

Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici od 21:05 u sklopu 32. kola HT Prve lige počinje sraz Gorice i Hajduka.

U četiri ovosezonske međusobne utakmice Hajduka je na Poljudu uvjerljivo slavio s 3:0 i 6:0 dok je Gorica uzvratila na domaćem terenu s dva puta po 2:1 od koji je jedan dvoboj bio u osmini finala kupa.

Domaćini danas zbog ozljeda ne mogu računati na Golubickasa i Čanađiju dok su gosti zbog kartona bez Caktaša i Dimitrova, a ozlijeđeni su Jairo, Mujakić, Simić, Jurić i Hamza.

Valdas Dambrauskas je u najavi susreta izjavio: “Znamo da Hajduk dolazi bez šest, sedam prvotimaca, ali najveća pogreška bila bi pomisliti da ćemo zbog toga lako dobiti utakmicu. Znamo protiv koga igramo, znamo što je Hajduk, kakvu povijest i tradiciju ima naš protivnik, a baš zbog toga će i svi njegovi igrači, tko god zaigrao, ovu utakmicu shvatiti kao veliku prilku. Međutim, naš mentalitet je takav da idemo na pobjedu bez obzira na ime protivnika, kao što smo išli i protiv Rijeke, Dinama i Osijeka.”

Igor Tudor je pak rekao: “Sedam igrača nedostaje, to je za mene i klub jedna iznimno neobična situacija da se u kratkom periodu dogodilo nekoliko ozbiljnijih ozljeda. Za mene i igrače ova je utakmica pravi izazov protiv uvijek neugodne Gorice. Utakmica nam dolazi nakon tri dana što je jedan veliki hendikep za pripremu, ali rekao sam svima; sve se može gledati na dva načina, pozitivno i negativno. Sve ovisi kako se igrač pripremi u glavi. Pripremam igrače da im to bude izazov i da svatko pokaže svoje kvalitete.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će asistirati Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete), Marko Stolnik (Varaždin) i Marko Cestarić (Sisak). Za VAR i AVAR su zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat dvoboja je Ante Vučemilović iz Osijeka odakle dolazi i kontrolor suđenja Domagoj Ljubičić dok je ispred HNS-a za sigurnost zadužen Marko Svilić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj

nacional banner
nacional banner