HT PRVA LIGA Gorica – Dinamo, početne postave

U sklopu 30. kola HT Prve lige Gorica od 21:05 dočekuje Dinamo. Plavi pobjedom šest kola prije kraja sezone mogu osigurati novi naslov prvaka Hrvatske.

Dinamo je bio bolji u tri prethodna međusobna ovosezonska prvenstvena ogleda (3:1, 2:4. 2:0) dok je Gorica slavila u prijateljskom ogledu (2:3) odigranom uoči nastavka sezone.

Gorica u današnji ogled ulazi bez ozlijeđenog Golubickasa dok su gosti iz istog razloga bez Stojanovića i Perića.

Strateg domaćih Valdas Dambrauskas je uoči susreta rekao: “Najvažnije je, i to ću posebno naglasiti igračima, da ne smije biti straha. To je najvažnije kad izlaziš na teren. Sve ostalo dolazi iz toga. Ako se bojiš, napet si i radit ćeš pogreške. Ako se ne bojiš, i dalje ćeš možda raditi pogreške, ali reagirat ćeš na njih drukčije, ostat ćeš hrabar i pokušati nastaviti dalje igrati onako kako najbolje znaš. Naravno, Dinamo je dobra, snažna momčad, snažnija nego
naša, izvjesni prvak države, ali i mi imamo svoj plan, svoje prednosti. Pobijedili smo već Dinamo, doduše u prijateljskoj utakmici, ali pokazali smo da možemo igrati dobar nogomet.”

Njegov kolega Igor Jovićević je dodao: “Sigurno da će biti teška utakmica, znajući Goricu, oni su uvijek neugodan suparnik. Želimo pobjedom osvojiti taj naslov, imamo dobru motivaciju. Dižemo se polako i uvjeren sam da će u utakmicama koje slijede i sama momčad izgledati puno bolje. Vidjeli smo da nekad malo i padnemo u drugom poluvremenu, ali uigravamo se i naštimavamo, tako da sve u svemu to ide jako dobro”.

Sudačku četvorku čine Marin Vidulin (Kanfanar), Goran Loparac (Sladojevci), Dino Knez (Višnjevac) i Josip Lučić (Vinkovci). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar) dok su ispred Saveza kao časnici za sigurnost postavljeni Vlado Dominić i Marko Cindrić.

Treneri su na teren od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj