HT PRVA LIGA: Dinamo – Varaždin, početne postave

Novi stari prvak Dinamo od 18:05 na Maksimiru u sklopu 34. kola HT Prve lige dočekuje Varaždin. Dok se Plavi nakon obrane naslova mogu koncentrirati na finale kupa, Narančasti su u grčevitoj borbi kako bi i sljedeće sezone zadržali prvoligaški status.

U njihov tri prethodna međusobna ovosezonska dvoboja bolji je bio Dinamo koji je u Varaždinu slavio s 1:2 i 0:5 dok su u Zagrebu bili uvjerljivi s 4:0.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Moharramija, Lauritsena i Leovca, a Mišić je kartoniran dok kod gostiju na put zbog ozljeda nisu krenuli Tkalčić, Memija, Posavec i Boban, a Horkaš je suspendiran.

Damir Krznar je uoči susreta izjavio: “Želimo biti ozbiljni i studiozni, odigrati i protiv Varaždina još jednu dobru utakmicu. Ne bih volio da sad prolijemo sve ovo što smo napravili. Bit će rotacija, ali vodit ćemo brigu o tome da momčad i dalje bude konkurentna. Moramo biti fer prema ostalima i dati sve od sebe, moramo ići po pobjedu u sve tri utakmice.”

Trener Varaždina Zoran Kastel je utakmicu najavio sljedećim riječima: “Idemo Dinamu koji je potvrdio naslov prvaka, koji je sada rasterećen i pun samopouzdanja. Za razliku od nas koji smo opterećeni, jer nam je svaki bod bitan. Nadam se da će nas to dodatno mobilizirati i da ćemo odigrati pravu mušku utakmicu. Nažalost, na toj utakmici će se i Dinamo puno pitati. Mi moramo biti pravi, čvrsti, organizirani i čekati svoju šansu. Recept je da te šanse koje ćemo imati moramo iskoristiti.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika kojem će asistirati Mario Pepur (Split), Alen Jakšić (Solin) i Tino Krečak (Velika Gorica) dok će u VAR sobi biti Duje Strukan (Split) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Dalibor Kajinić (Požega), a suce će kontrolirati Alojzije Šupraha (Zadar).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj