HT PRVA LIGA Dinamo – Slaven Belupo, početne postave

Od 18:55 u Maksimiru u sklopu 29. kola HT Prve lige Dinamo dočekuje Slaven Belupo. Utakmica će se igrati uz prisustvo gledatelja, ali uz ograničen kapacitet te uz zatvorenu istočnu tribinu na kojoj još uvijek nije okončan pregled statike kojim će se utvrditi oštećenja nastala nakon potresa.

Plavi su u tri ovosezonska sraza s Farmaceutima upisali tri pobjede bez primljenog gola. U Koprivnici je bilo 0:3 i 0:2 dok je u Maksimiru završilo 1:0.

Domaćini su danas bez kartoniranog More i ozlijeđenih Stojanovića i Perića dok su gosti bez Filipovića, Mikulića i Etoundija koji ima problema s ozljedama.

Strateg Dinama Igor Jovićević je u najavi utakmice rekao: “Nakon pobjede u Varaždinu i poraza od Lokomotive, osjetio sam obje strane kao Dinamov trener i znam što nosi ta dužnost. I spreman sam na to. Vraćaju nam se navijači i jedva čekam vidjeti barem djelomično popunjene tribine. To će nam biti vjetar u leđa, a za mene je to još jedno ostvarenje sna. Vjerujem u sebe i momčad koja je inteligentna i brzo shvaća zahtjeve. Siguran sam da će Dinamo do kraja sezone, a i u budućnosti, biti uspješan.”

Tomislav Stipić je pak podijelio sljedeće razmišljanje: “Dinamo je u prošlom kolu izgubio od Lokomotive i to im je malo ‘poljuljalo’ planove. S obzirom na veličinu zagrebačkog kluba, oni će to svim silama htjeti ispraviti i stavit će svoje najbolje igrače kao svojevrstan štit. Neće si dozvoliti eksperimente s mladim igračima nakon poraza.”

Sudačku ekipu čine Dario Kulušić (Šibenik), Marko Pepur (Solin), Alen Jakšić (Solin) i Ivan Župan (Bjelovar). VAR i AVAR suci su Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat utakmice je Damir Bogdanović (Osijek), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka) dok je časnik za sigurnost Vlado Dominić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj