HT PRVA LIGA: Dinamo – Šibenik, početne postave

U sklopu 18. kola HT Prve lige Dinamo će od 17:05 u Maksimiru odmjeriti snage sa Šibenikom. Plavi su u prvom ovosezonskom međusobnom srazu slavili na Šubićevcu rezultatom 0:2.

Domaćini u današnjem ogledu u kadru nemaju suspendiranog Lauritsena te Moharramija i Ivanušeca koji su ozlijeđeni dok gosti nemaju problema s izostancima.

Trener Dinama Zoran Mamić je u najavi utakmice rekao: “Šibenik je pokazao da se radi o vrlo ozbiljnoj i dobroj momčadi koja igra lijep, dobar i brz nogomet. Imaju odlične pojedince. Rekao sam i nakon utakmice s Hajdukom da moramo biti jako dobri da bismo tu utakmicu dobili. Jako ih respektiramo, ali se koncentriramo na sebe i na zadatke koji su ispred nas. Vjerujem da će rezultat na kraju biti onakav kakav želimo, a to su tri boda.”

Njegov kolega Krunoslav Rendulić je dodao: “Uvijek je dobro raspoloženje kad se dobije, to je jasno. Nažalost, ne možemo se dugo veseliti jer nas čeka najveći mogući izazov koji postoji u našoj ligi. Idemo na ogled Dinamu. Ne treba govoriti da su oni najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj. Tako da zadatak neće biti niti malo lak, ali mi tamo ne idemo na izlet. Idemo ponovno pokazati dobru igru i pobijediti, zašto ne.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijek kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Kruno Šarić (Županja) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok su za VAR zaduženi Ivan Bebek (Rijeka) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Vicko Bućan (Mravince), a suce će kontrolirati Branko Bajić (Split).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj