HT PRVA LIGA: Dinamo – Hrvatski dragovoljac, početne postave

U prvom susretu nedjeljnog programa 11. kola HT Prve lige snage će od 17 sati u Maksimiru odmjeriti Dinamo i Hrvatski dragovoljac. U njihovom prvom ovosezonskom međusobnom duelu odigranom u Kranjčevićevoj slavili su Plavi rezultatom 1:4.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na ozlijeđene Franjića, Jurića i Perića dok su gosti iz iztog razloga bez Veljače, a Bagadur je kartoniran.

Trener Dinama Damir Krznar je u najavi utakmice rekao: “Glavna je zadaća vratiti fokus na prvenstvo. Čeka nas Hrvatski dragovoljac, ali sigurno ne onakav kakvog smo sreli na početku sezone. U zadnjim dvjema, trima utakmicama s novim trenerom i s nekoliko novih igrača iznimno su popravili sve faze igre i sigurno je da nas ne očekuje lagan zadatak. Morat ćemo pristupiti vrlo ozbiljno, trkački biti raspoloženi kao u zadnjim dvjema utakmicama i tek onda imamo pravo nadati se dobrom rezultatu. Ponovno ističem, moramo biti iznimno oprezni i ozbiljni.”

Strateg Crnih Davor Mladina je dodao: “Jasno je da je Dinamo apsolutni favorit, dovoljno je bilo pogledati kako je naš današnji suparnik izgledao na gostovanju kod Genka. no, koliko god da je Dinamo jak, nama nitko ne brani da se predstavimo u najboljem mogućem svijetlu. U svakoj utakmici se može iznenaditi, pa i najvećeg mogućeg favorita. to je jedino ispravno razmišljanje, a samo gostovanje na Maksimiru trebalo bi za sve igrače biti poseban motiv.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će pomagati Marjan Tomas (Osijek), Ivan Janić (Ilok) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok su za VAR zaduženi Dario Kulušić (Šibenik) i Alen Jakšić (Solin). Delegat susreta je Martin Šarić (Vrbovec), a kontrolor suđenja Dragutin Karlo Poljak (Zagreb) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Miroslav Marković.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj