HT PRVA LIGA Dinamo – Hajduk, početne postave

U sklopu 16. kola Hrvatski Telekom Prve lige od 18 sati u Maksimiru počinje najveći derbi hrvatskog sporta u kojem Dinamo dočekuje Hajduk.

Plavi su vodeća momčad na ljestvici sa četiri boda prednosti pred Bilima, a imaju i utakmicu manje. U prvom njihovom ovosezonskom susretu odigranom na Poljudu pogotkom Bassela Jradija slavio je splitski klub.

Dinamo danas ne može računati na kapetanija Arijana Ademija te Marka Leškovića, Sandra Kulenovića i Komnena Andrića, kao ni Amera Gojaka i Marija Gavranovića.

Gosti su pak oslabljeni neigranjem Jaria i Marija Vuškovića koji imaju kartone dok su ozlijeđeni kapetan Josip Juranović, Filip Bradarić, Josip Posavec i Ivan Bulos.

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Vedran Đurak (Stupno) i Goran Loparac (Sladojevci). Dodatni suci će biti Marko Matoc iz Zaprešića i Marin Vidulin iz Kanfanara. Delegat derbija je Ante Vučemilović iz Osijeka dok će suce kontrolirati Miroslav Vitković iz Velike Gorice. Ispred Saveza za sigurnost je zadužen Vlado Dominić.

Nenad Bjelica i Damir Burić na travnjak su od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:

Ljestvica:

Komentiraj