Patrik Macek/PIXSELL

HSS “Ovo je najskandaloznija izjava Andreja Plenkovića do sad”

Hrvatska seljačka stranka u ponedjeljak je priopćenjem reagirala na izjave premijera Andreja Plenkovića o malim plaćama koje bi trebale privući invisticije. Njihovo Vam priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Izjava predsjednika Vlade Andreja Plenkovića kako male plaće radnika u Hrvatskoj trebaju biti stimulans za strane ulagače, možda je i najskandaloznija do sada.

U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog kriminalnog i korumpiranog sudstva. U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog katastrofalne porezne politike. U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog korupcije na svim razinama. U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog anarhičnog i kontradiktornog zakonodavstva. U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog “milijun” suludih parafiskalnih nameta.

U Hrvatskoj nitko ne ulaže zbog HDZ-a i Andreja Plenkovića koji ga trenutačno vodi, a upravo su oni prvi pokrovitelji svega navedenog, posebice lopovluka i korupcije.

Cijena rada, pored svega navedenoga, sigurno neće potaknuti strana ulaganja.

Uostalom, neće strani investitori u Hrvatskoj ulagati zbog ljubavi prema našoj zemlji već zato kako bi na nama (stranim robovima) zaradili”, navode u priopćenju.

Komentiraj