Vinkovački HSLS predstavio je u srijedu na konferenciji za novinare kandidata za gradonačelnika Senka Bošnjaka te kandidate za njegove zamjenike Željku Plavšić i Hrvoja Jovića, ističući kako su u fokusu te stranke svi građani Vinkovaca, od rođenja do treće životne dobi.

Predstavljajući kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca, Senko Bošnjak, koji je HSLS-ov gradski vijećnik, rekao je kako je Vinkovce u zadnje četiri godine napustilo oko 4000 osoba u potrazi za boljim životom.

“Mi nudimo program kojim želimo zaustaviti daljnje iseljavanje i pružiti razloge za ostanak, posebice mladih u Vinkovcima”, rekao je Bošnjak, dodajući da se zauzima za hitnu izradu gospodarske strategije razvoja Vinkovaca te za – uz sadašnji poljoprivredni studij – pokretanje studija šumarstva, informatike i elektrotehnike, osiguranje visoke kvalitete javnih usluga, razvoj moderne i učinkovite gradske uprave, bolju skrb o osobama treće životne dobi te unaprjeđenje svih ostalih područja života.

U ostvarivanju tih ciljeva nova gradska uprava na čelu s HSLS-om vodit će se načelima povjerenja, odgovornosti, transparentnosti i učinkovitosti te solidarnosti, rekao je Bošnjak.

Predstavili su se i kandidati za zamjenike gradonačelnika Željka Plavšić i Hrvoje Jović.

Komentiraj