#ijasamsportaš

Hrvatski sportaši nose majice #ijasamsportaš

Majice s motivacijskim porukama su u kratkom vremenu oduševile brojne vrhunske sportaše poput MMA borca Filipa Pejića, karatista Ivana i Anđela Kvesić, brončanih taekwondoašica s nedavno završenog Svjetskog prvenstva  Doris Pole i Kristine Tomić , hrvatskog ženskog četverca u veslanju među kojima su sestre Ivana i Josipa Jurković, Marcela Milošević i Bruna Milinović, košarkaškog reprezentativca Filipa Krušlina, najboljeg hrvatskog stolnotenisača Tomislava Pucara i mnoge druge.

Instagram stranica #ijasamsportaš je povodom Svjetskog dana sporta izbacila prvu kolekciju, a hrvatski sportaši su u nove izazove krenuli baš s ovim kreacijama. Stranica je u kratkom roku skupila više od 16 000 pratitelja, a taj broj svakim danom sve više raste.

Stranica je posvećena sportašicama i sportašima, natjecanjima, rezultatima, putevima i vrijednostima koje vode sportskom uspjehu. Instagram profil nastoji promovirati manje ili ne toliko poznate i popularne sportove te skrenuti pozornost na rezultate uspješnih, darovitih i zanimljivih sportaša.

Komentiraj