Temeljni ciljevi Hrvatskih laburista – Stranke rada, izraženi u izbornom programu su zaštita prava radne obitelji, borba protiv korupcije i zabrana rasprodaje prirodnih resursa, istakli su laburisti u subotu u Sisku prilikom predstavljanja svojih kandidata u VI. izbornoj jedinici.

“U Sisačko-moslavačkoj županiji, koja je dio VI. izborne jedinice, laburisti se zauzimaju za veća prava svih radnika. Isto tako, borit ćemo se za bolju prometnu povezanost grada Siska i Sisačko-moslavačke županije sa Zagrebom i drugim dijelovima zemlje, što je temelj gospodarskog oporavka ovog kraja. To bih usporedio s pacijentom, kojem se pomaže uređajima za reanimaciju koji su isključeni iz struje”, rekao je Ivan Mlinarić iz Siska, drugi na listi Hrvatskih laburista u VI. izbornoj jedinici.

Istaknuo je da će se laburisti također “bespoštedno boriti za spas radnih mjesta i nastavak proizvodnje u Rafinerji nafte Sisak”.

Nositelj liste Hrvatski laburista u VI. izbornoj jedinici Stevo Turčinović rekao je kako je borba za običnog čovjeka, za razliku od drugih političkih elita, trajna zadaća laburista.  Kandidati na listi Hrvatskih laburista za parlamentarne izbore, predvođeni predsjednikom stranke Tomislavom Končevskim, glavnim tajnikom Damirom Hrdgasom i potpredsjednikom stranke Markom Magdićem, na sisačkoj su se šetnici uz Kupu sastali i razgovarali sa Siščanima.

Komentiraj