Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI KUP Hajduk u polufinalu na Dinamo, Rijeka sa Slaven Belupom

U srijedu su izvučeni polufinalni parovi Hrvatskog kupa – Hajduk će igrati s Dinamom, a Rijeka sa Slaven Belupom. Prve su utakmice na rasporedu 15. i 16. ožujka na Poljudu, odnosno Rujevici. Uzvrati se igraju 5. i 6. travnja.

“Čekaju nas dvije zanimljive utakmice i derbiji oko kojih će se pričati danima što je sigurno dobro za naš nogomet. Naravno, još ima mjesec dana do prve utakmice i imamo puno posla prije toga tako da nema smisla raditi nekakve najave već sada, ali sigurno se veselimo susretima s Hajdukom”, rekao je trener Dinama Zoran Mamić za službene stranice kluba.

Hajduk i Dinamo na Poljudu će se tako susresti dva puta u samo tri dana. Prvenstveni ogled na rasporedu je 19. ožujka, tri dana nakon polufinala Kupa.

“Slaven Belupo je dobra ekipa, ne možemo reći da nas je ždrijeb pomazio jer sve ekipe koje su stigle do polufinala su kvalitetne”, kazao je kapetan Rijeke Ivan Močinić, podsjetivši kako su ove sezone tri puta remizirali sa Slavenom. “Čekaju nas dvije teške utakmice. Treba naglasiti da trenutno ne razmišljamo o Kupu jer koncentrirani smo na svaku iduću utakmicu, počevši od Dinama u nedjelju”, zaključio je Močinić za klupske stranice.

Komentiraj