Hrvatska vaterpolo reprezentacija završila prvi dio priprema

Hrvatska vaterpolska reprezentacija završila je dio priprema u Rijeci te sada ima tri dana tri dana odmora prije ponovnog okupljanja koje je predviđeno za 5. veljače u Zagrebu, a izbornik Ivica Tucak je zadovoljan angažmanom igrača.

“Smatram da smo odradili veliki dio posla, vidljiv je angažman cijelog tima. Ovo su nam prve kvalitetno odrađene priprema u posljednjih godinu dana što je odmah i vidljivo. Sasvim je drugačija situacija nego u Debrecenu. Slijedi nam finalni dio priprema koji ćemo odraditi u Zagrebu s američkom reprezentacijom. Vjerujem da ćemo u ovo kratko vrijeme uspjeti napraviti sve kako bi spremni otišli na ono što je najvažnije u ovom trenutku, a to je Rotterdam”, rekao je Tucak.

U Zagrebu će reprezentacija proći finalni dio uigravanja za odlučujući turnir u Rotterdamu kojim će se pokušati kvalificirati na Olimpijske igre.

Američka reprezentacija u Zagreb dolazi 5. veljače i s hrvatskom reprezentacijom će odigrati dvije službene prijateljske utakmice 6. i 7. veljače u 19,00 sati.

U Zagreb su pozvani sljedeći igrači, od kojih će izbornik Tucak tek po završetku priprema odlučiti tko s njim odlazi u Rotterdam:

VRATARI
1. Marko Bijač (Pro Recco)
2. Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje)
3. Ivan Marcelić (Mladost)
CENTRI
4. Josip Vrlić (Mladost)
5. Luka Lončar (Jug Adriatic osiguranje)
6. Nikša Dobud (Pro Recco)
BRANIČI
7. Andro Bušlje (Mladost)
8. Marko Macan (Waspo 98 Hannover)
9. Rino Burić (Jadran)
10. Hrvoje Benić (Jug Adriatic osiguranje)
11. Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje)
VANJSKI IGRAČI
12. Lovre Miloš (Mladost)
13. Maro Joković (Brescia)
14. Xavi Garcia (Jug Adriatic osiguranje)
15. Luka Bukić (Mladost)
16. Loren Fatović (Jug Adriatic osiguranje)
17. Ante Vukičević (Marseille)
18. Franko Lazić (Mladost)

Komentiraj