Tvrtka OMV-INDOIL, jedna od vodećih hrvatskih proizvođača industrijskih ventila, postala je naš prvi certificirani proizvođač s monogramom API 6D. Time je OMV-INDOIL potvrdio niz godina uspješnog poslovanja te snažnu regionalnu i svjetsku tržišnu poziciju.

Prenosimo dio objave za medije:

“S 28 godina iskustva u razvoju i proizvodnji ventila, opreme za energetski sektor, industriji nafte i plina, energetici, termoelektranama, toplanama, brodogradnji, farmaceutskoj industriji i ostalim procesnim industrijama, ova tvrtka u stopostotnom hrvatskom vlasništvu iz godine u godinu dokazuje kvalitetu i inovativnost. Svi proizvodi certificirani su i praćeni odgovarajućom dokumentacijom i atestima.

API certifikat je potvrda visokih standarda proizvodnje prema prestižnom Američkom institutu za naftu (American Petroleum Institute), koji već preko 90 godina predvodi razvoj i propisuje standarde opreme u naftnoj, plinskoj i petrokemijskoj industriji u cijelom svijetu.

„Ovo je jedan u nizu certifikata koji su garancija naše kvalitete, ali i potvrda predanog rada i specijaliziranog znanja u zahtjevnoj industriji kojom se bavimo. Implementirani sustav osiguranja kvalitete prema API Spec Q1 nastavak je naše poslovne politike pouzdanog proizvođača. Na API certifikat posebno smo ponosni, jer znamo koliko je teško zadovoljiti tako visoke standarde“ – povodom dodjeljivanja API certifikata izjavio je Stipe Miličević, predsjednik Uprave OMV-INDOILa“, piše između ostalog u priopćenju.

Komentiraj