Green and more

Hrvatska tvrtka Green and more ponosna na deset godina ekoposlovanja

Poznata hrvatska tvrtka Green and more svečano je proslavila deset godina postojanja branda Liquid Sun u prostorijama Biovege.

Za okupljene je u sklopu programa organiziran panel na temu predstavljanja jedne od osnovnih vrijednosti tvrtke “Kvaliteta bez kompromisa” na kojem su sudjelovale Ivana Stavljenić iz tvrtke Green and more, Jadranka Boban Pejić iz Biovege i Ana Marušić Lisac iz Biotechnicona.

“Ova godina je za naše poslovanje iznimna. Uz desetogodišnjicu naše zelene proizvođačke priče predstavljamo nove linije proizvoda koji su nosioci vrijednih internacionalnih certifikata kvalitete, ostvarili smo poticaje iz EU fondova, nove izvoze i sve to uz preseljenje u novi proizvodni pogon. Od samog početka poslovanja smo definirani kao eko proizvođač koji stremi samo najvišim standardima. To je prema našim načelima jedino ispravno i održivo što provodimo kroz sve faze, od ideje, preko razvoja do finalnog proizvoda, uključujući i dizajn kao krunu identiteta proizvoda“, izjavila je Ivana Stavjenić, direktorica i suosnivačica tvrtke Green and more.

Povodom obljetnice ekoposlovanja predstavljena je i jedinstvena linija RAW aktiviranih kolačića koji su dobili internacionalne certifikate: eko, Gluten free, Vegan, HALAL, a u procesu uvođenja je i Kosher. Vrijednost i kvaliteta dobivena je mješavinom organskog voća, oraščića i začina, a u preradi se radi aktivacija orašida i uklanja fitična kiselina.

Brojne uzvanike, među kojima su bile Almira Osmanović i Nada Rocco, zabavio je veseli animirani film u kome su glavni akteri, likovi s ambalaže, prezentirali dodatne vrijednosti kolačića u tri dopadljiva okusa.

Komentiraj