Press/Carwiz rent a car

Hrvatska tvrtka Carwiz rent a car sudjelovala na WTM sajmu

Hrvatska tvrtka Carwiz rent a car potvrdila je uspješnost franšiznog modela poslovanja na ovogodišnjem londonskom WTM sajmu.

Trenutna situacija u rent-a-car industriji ukazuje na to kako unatoč zahtjevnim tržišnim kretanjima i sve većem broju konkurenata, tvrtke koje svakodnevno primjenjuju izvrsnost poslovanja, brinu o klijentima i partnerima pružaju kvalitetnu podršku uspijevaju ostvariti zadane poslovne ciljeve. Tako se kao glavni preduvjet rasta tvrtke pokazalo kvalitetno upravljanje franšizama i potpora. Interes za Carwiz franšizu došao je iz čak dvadesetak zemalja.

“Iskazani interes dolazi iz europskih, američkih pa sve do nama egzotičnih i dalekih zemalja zahvaljujući usluzi koju nudimo svojim partnerima – od svakodnevnog kontakta bez obzira na vremensku razliku, mentoriranja pa sve do njihovog osamostaljenja, faze u kojoj smo podrška iz pozadine. Predviđeni rast tvrtke do kraja godine je na dvadeset zemalja. Velik broj partnerstva ostvarili smo zahvaljujući našem vizualnom identitetu koji se i na sajmu pokazao kao vrlo atraktivan i uspjehu koji smo postigli u svega dvije godina poslovanja“, rekao je Krešimir Dobrilović, osnivač i direktor Carwiza.

Interes iz zemalja poput Qatra, Indije, Mauricijusa, Dominikanske Republike, Floride, Azerbejdžana ukazuje na to da globalni brend može unaprijediti lokalno poslovanje, dati mu na važnosti i poboljšati rezultate.

Timu iz Carwiz Hrvatske na sajmu su se pridružili i franšizni partneri iz Grčke, Srbije, Islanda, Malte, Poljske i Turske. Nastup na turističkom sajmu u Londonu za franšizne partnere prilika je za razmjenu iskustva, uspostavljanje novih suradnji i kontakata te predstavlja početak priprema za sljedeću godinu.

Procjenjuje se da je ovogodišnji sajam obišlo više od 50 tisuća turističkih i poslovnih predstavnika iz cijelog svijeta, od agenata, ulagača, predstavnika medija pa sve do visokih dužnosnika i ključnih dionika industrije putovanja iz cijelog svijeta.

Komentiraj