Hrvatska turistička zajednica i dvanaest izlagača iz Hrvatske na Bečkom sajamu turizma

Grad Beč

Bečki sajam turizma se održava od 11. do 14. siječnja, prijavljeno je više od 800 izlagača iz 80 zemalja svijeta.

Zimsko vrijeme je pravo vrijeme za rezerviranje godišnjeg odmora. I to onog ljetnog. Iako u ovo doba godine mnogi najprije pomišljaju na skijanje, pripreme za sezonu putovanja 2018. u punom su jeku.

Bečki sajam turizma svojom jedinstvenom ponudom posjetitelje želi animirati da poduzmu ono što su oduvijek željeli. Stoga će više 800 izlagača iz cijelog svijeta u okviru ovog sajma predstaviti svoju ponudu godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme. Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako opsežan i svestran ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljskih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner bečkog sajma turizma 2018. je Španjolska, koja će se predstaviti s šest destinacija.

Na sajmu će se i ove godine predstaviti i Hrvatska turistička zajednica te još dvanaest izlagača iz Hrvatske koji će biti okupljeni na štandu A0175.

Kao popratni program sajma su najavljeni mnogobrojni glazbeni nastupi, kulinarske prezentacije egzotičnih jela…

Uz ulaznicu za sajam turizma svaki posjetitelj će moći razgledati i najveći sajam automobila u Austriji u paviljonima C i D.

Komentiraj