Hrvatskoj pošti prvi put je dodijeljeno vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIOC, uručio je certifikat Ivanu Čuli, direktoru Društva, kao i Damiru Babiću, izvršnom direktoru Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte.

Certifikat Poslodavac Partner je potvrda kvalitete upravljanja ljudskim resursima, kao važnog dijela razvojne Strategije Pošta2022.

“U fokusu Strategije Pošta2022. su naši zaposlenici te povjerenje, proaktivnost i izvrsnost, što su temeljne poštanske vrijednosti, ali i rezultat razvoja znanja i kompetencija zaposlenika te kompanijske kulture”, rekao je Ivan Čulo.

Hrvatska pošta zadovoljila je stroge kriterije za dobivanje certifikata i time postala jedna od pet državnih tvrtki koje su dobile ovo ‘poslovno priznanje’. Certifikat je pokazatelj da je Hrvatska pošta kvalitetno upravlja ljudskim resursima te promiče i uvodi standarde koji unaprjeđuju poslovne rezultate i kvalitetu rada.

“Hrvatska pošta je poduzeće koje razvija kulturu proaktivne odgovornosti, odnosno kulturu postizanja rezultata, a ne ʻodrađivanja poslaʼ. Naši su zaposlenici proaktivni i ne čekaju da im se kaže što moraju raditi i zašto, nego preuzimaju inicijativu i poduzimaju korake koji će ih dovesti do uspjeha”, izjavio je Damir Babić.

Najbolje rezultate Hrvatska pošta ostvarila je u području  zahvaljujući:

• dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima,
• kvalitetnom vođenju i nadzoru procesa regrutiranja i selekcije,
• korištenju različitih kanala regrutacije,
• zaštiti podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije.

Komentiraj