Hrvatska pošta Cup

Hrvatska pošta Cup u tenisu ove subote u Zagrebu

Veliki teniski turnir Hrvatska pošta Cup će se održati u subotu (26. svibnja) na terenima teniskog kluba Futur (11 Ravnice bb, Grad Zagreb) s početkom u 10 sati.

Nakon uzbudljivih natjecanja u graničaru i atletici, na red su došli kvalifikacijski turniri u ostalim sportovima Plazma Sportskih igara mladih.

Prvi će na terene istrčati tenisačice i tenisači, igrat će se u dvije kategorije: djevojčice i dječaci (2003. godište i mlađi). Turnir će se igrati kup sistemom, a pobjednici će se plasirati na državnu završnicu u kolovozu u Splitu.

Prijave su slobodne i neovisne o mjestu stanovanja i moguće su na http://prijava.igremladih.org/ ili na sam dan turnira.

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2018. godini održati će se po 22. puta i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja igara mladih su osnovnoškolci i srednjoškolci. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice.

www.igremladih.hr

Komentiraj