Hrvatska narodna stranka: Vladimir Ham novi predsjednik osječke podružnice

Na izvanrednoj izbornoj skupštini osječke podružnice Hrvatske narodne stranke, održanoj u subotu elektronskim putem, za novoga predsjednika izabran je dosadašnji član predsjedništva, osječki gradski vijećnik Vladimir Ham.

Izvanredni izbori održani su nakon što je stranku, u prosincu prošle godine napustila dotadašnja predsjednica podružnice, osječka dogradonačelnica Žana Gamoš.

Uz novog predsjednika izabrana su dva potpredsjednika, 10 članova predsjedništva, tri člana Nadzornog odbora, kao i delegati koji će osječku podružnicu predstavljati na županijskoj skupštini stranke te Saboru HNS-a, priopćeno je iz osječkog HNS-a

Ham je na skupštini istaknuo da je temeljna zadaća novog vodstva priprema podružnice za ovogodišnje lokalne izbore te izrazio uvjerenje kako upravo članstvo osječkog HNS-a čini neupitnu osnovu budućih uspjeha stranke.

“Ovih nekoliko mjeseci koji nam preostaju do lokalnih izbora vrijeme je u kojem ćemo zbiti redove, skupiti glave i dokazati još jednom da je uljudnost, međusobno poštovanje i tolerancija prema svima put koji je jedini logičan, jedini zdrav i koji jedini može donijeti kako rezultat, tako i prosperitet sredini u kojoj živimo i djelujemo”, poručio je Ham.

Komentiraj